Algemeen

9 tips voor je paardenfoto’s

Tips voor paardenfoto's

Wees eens eerlijk. Hoeveel foto’s van je paard staan er op jouw telefoon? En op je computer? In deze blog laat ik zien wat je met je foto’s kunt doen.

Fotoalbum

Dan bedoel ik niet losse foto’s die zijn uitgeprint (al kan dat natuurlijk ook) maar ik bedoel de fotoalbums die je digitaal kunt maken. Je kunt er teksten bij zetten en een boek vol herinneringen maken. Hier thuis wordt er elke vakantie een fotoalbum gemaakt. Met veel plezier kijk ik die fotoalbums regelmatig door.
Fotoalbums zijn er in vele formaten en diktes, er is dus altijd een formaat wat bij je aantal foto’s past.

Instagramboekje

Eigenlijk hoort hij bij de vorige categorie, maar een speciale vermelding: je kunt bij Hema een vierkant fotoboekje maken. Kan gewoon terwijl je paard in de paddock staat te chillen: hij kan namelijk vanaf je telefoon gemaakt worden. Handig!

Foto op plexiglas

Een foto op canvas laten drukken kennen we nu wel. Tijd voor iets anders. Bij onder andere Albelli kun je foto’s op plexiglas laten drukken. Meer diepte effect en een shiny effect gegarandeerd. Kun je iets rustiger aandoen met de glansspray.

Bron afbeelding: Albelli.nl

Foto op aluminium

Ook tof; een foto op aluminium laten drukken. Een afdruk op aluminium is ook geschikt om buiten te hangen. Leuk dus om op en om de stal wat moois op te hangen.

Foto op hout

Je moet hem niet buiten in de regen hangen, maar een foto op hout laten drukken is ook een mooie en robuuste manier om een mooie foto te showen.

IXXI

IXXI dankt zijn naam aan de manier waarop je de foto bevestigd. Dat is namelijk met I-tjes en X-jes. Door middel van losse vierkantjes creëer je de mooiste muurdecoratie. Je kunt één foto heel groot laten drukken, een collage maken, een foto pixelizen (dat is vast geen woord) of een combinatie maken van. Je kunt op de website van IXXI eenvoudig een kunstwerkje bestellen met je eigen foto’s.

bron foto’s: IXXI

Losse afgedrukte foto’s

Leuk al die ideeën om foto’s op een speciale manier te laten afdrukken, maar er zijn natuurlijk ook heel veel leuke opties met (reeds) afgedrukte foto’s! Een paar ideeën: combineer het ophangen van de foto’s met een mooie quote, hang een foto in een (oude) stijgbeugel of gebruik een oud hoefijzer van je paard om een extra herinnering te creëren.

Bron foto’s: Pinterest

Dat was het voor vandaag. Wil je zelf een leuk idee delen? Laat het weten in de comments!

Verder lezen:

1 Reactie(s)

  • Reply
    Sandra Poppema
    26 februari 2017 at 17:07

    Bedankt voor je leuke blog, ik zit weer vol inspiratie.

Plaats een reactie