Algemeen

Cadeautips voor paardenliefhebbers

Cadeautips voor paardenliefhebbers

De feestmaand. Met een heleboel dure artikelen in de paardensport, is het niet altijd makkelijk om iets leuks te verzinnen voor een paardenliefhebber. Met deze cadeautips moet het lukken!

Verzorgingsartikelen

Shampoo, manenspray, vliegenspray, hoefvet; allemaal dingen die regelmatig worden gebruikt. Een beetje voorraad kan geen kwaad. Verzorgingsproducten zijn er in allerlei prijsklassen, voor elk budget is er dus wel iets leuks te vinden. Eventueel kun je er nog een (manen)borstel, spons of anders klein bij doen om er een leuk pakketje van te maken.

Een persoonlijke favoriet: de Solocomb

Sokken

Die kan je nooit genoeg hebben toch?

Food

Om nou een 20 kg voerzak in iemand zijn schoen te schuiven is misschien wat overdreven, maar een zakje slobber zal zeker gewaardeerd worden. Pavo en Subli hebben bijvoorbeeld kleine zakjes slobber.
Te veel bemoeien met iemand zijn voerbeleid is niet handig, maar algemene extra’s zijn vaak meer dan welkom. De Cavalor Vitacrunch zijn bijvoorbeeld ruwvoer blokken waar paarden lekker lang op knabbelen. Een flesje lijnzaadolie of een zak snoepjes gaan ook wel op!

Cadeautips paardenfans

Buff

Deze moet er tussen staan natuurlijk, ik schreef er al eerder over. Buff’s zijn ideaal. Een nuttig cadeautje vanaf € 15,95 Buff shoppen

Cadeautip Buff

Hydro Flask

We blijven even in de warme cadeau’s. Hydro Flask is een merk die thermoflessen maakt. En dat doen ze kei-goed! Ik heb zelf twee Hydro Flask flessen die ik met veel plezier gebruik. Als ik op wedstrijd ga, gaat de Hydro Flask met gekookt water mee, na het rijden kan ik dan warme slobber voor Kira maken. Kan je vertellen: daar scoor ik punten mee! Heet blijft ook echt heel lang heet, ook perfect dus voor een lekkere winterse buitenrit of gewoon voor op stal. Koud blijft ook heel lang koud trouwens, dus ook heel fijn in de zomer. Hydro Flask kun je onder andere bij Reisartikelen.nl shoppen

Hydro Flask

Tijdschrift

Hoefslag, Bit, Cap, Ros, Men Sport, Level up; er zijn zoveel leuke magazines. Je kunt natuurlijk een los nummer in de winkel kopen, maar bijna alle magazines hebben wel leuke proefabonnementen. Ook leuk!

Paarden tijdschriften

Boeken

Nog meer leesvoer. Naast tijdschriften zijn er ook heel veel mooie boeken verkrijgbaar. De populaire en nieuwere boeken vind je in een ruitersportwinkel. Ben je op zoek naar een specifieker interesse gebied? Kijk dan eens op de site van Mediaboek. Hier vind je echt over elk onderwerp wel een boek. Natuurlijk mag dit specifieke boek niet ontbreken als cadeautip:

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan, heb je zelf nog tips (of hints aan Sinterklaas..), laat het dan weten in de comments, of op de Facebookpagina van Stalgenootje.nl

Tot volgende week,
Laura

Verder lezen:

Nog geen reacties

    Plaats een reactie