Pasen! Dat gaat hand in hand met kortingen bij ruitersportwinkels en daar houden we van. Hoewel vandaag, eerste Paasdag, vrijwel alle winkels gesloten zijn is er morgen genoeg keus om te shoppen mét korting. In deze blogpost een overzicht van leuke acties.

Divoza

Op Paasmaandag kun je in de filialen Zoetermeer, Leek, Heteren en Enschede van 12:00 tot 17:00 terecht om te shoppen. De paasactie is 25% korting op een artikel naar keuze (sommige merken uitgezonderd). Ook online is deze actie het hele Paasweekend geldig, met de code PSNDVZ17 ontvang je 25% korting in de webshop van Divoza.

Divoza Horseworld

Epplejeck

Grote concurrent Epplejeck is op Paasmaandag open met al haar 11 filialen. Ook bij Epplejeck kan je een artikel naar keuze scoren met 25% korting. Online kortingscode: Paasei2017 (ook hier sommige merken uitgezonderd)

Horsefitshop

Het zusje van EJ, Horsefitshop, heeft voor zover ik kan vinden geen kortingsactie dit keer. Wel maak je kans op een paaspresentje als je een bestelling plaats van > € 65,-

PharmaHorse

Als je supplementen nodig hebt is PharmaHorse een handige webshop. Op dit moment hebben zij de actie dat je gratis Rozenbottels ontvangt bij een bestelling vanaf € 40,-

Paardendrogist

De Paardendrogist gaat verhuizen en heeft daarom een actie: gratis verzending op alle orders. Geen speciale Paasactie dus, maar wel handig voor als je iets kleins wilt kopen en je daar normaal verzendkosten over zou moeten betalen. Als je je trouwens inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je 10% korting.

Dochorse

In dezelfde doelgroep is natuurlijk ook webshop Dochorse. Zij hebben wel een paasactie, namelijk 20% korting op een artikel naar keuze. Als je tijdens Pasen de code pasen20 invoert in je winkelmandje ontvang je 20% korting op het duurste artikel. Mits deze niet is uitgezonderd door de actievoorwaarden.

Drunens Ruiterhuis

Weer even terug naar de fysieke winkels. Drunens Ruiterhuis is op Paasmaandag open en heeft dan magazijnuitverkoop. Kortingen tot 40%. Drunens Ruiterhuis voert mooie merken dus de kans is groot dat je met een aantal juweeltjes van spullen thuis komt. Voor degene die er nog nooit geweest zijn nog even het adres: Grotestraat 264 in Drunen (Noord-Brabant)

HypoStore

Zowel fysiek als online, HypoStore. Op Tweede Paasdag ontvang je 21% “BTW” korting op het hele assortiment. Nice!

Ruitersport den Besten

Met de code pasen2017 ontvang je op de webshop van Ruitersport den Besten 10% korting. Dat lijkt misschien een beetje in het niet te vallen met 20-25% maar die 10% korting is ook geldig op alle Kep caps bijvoorbeeld. Jep, ook op die speciale uitvoeringen. Toch maar even kijken in de webshop?

Zo, dit waren ze. Shop ’till you drop zou ik zeggen!