Algemeen Favoriet

Top 7 producten 2021

Nieuwe producten en producten die ik al jaren gebruik. Dit zijn mijn 7 favoriete producten van het afgelopen jaar!

Bucas Comfort Halster

Elk jaar had Kira wondjes op haar hoofd tijdens de eerste weken weidegang waarbij het halster om moest blijven. Tot afgelopen jaar. Ik schafte het Bucas comfort halster aan en deze bleek héél comfortabel te zijn. Geen wondjes. Wel veel complimenten dat ik zo’n mooi halster had. Double score. 
Te koop bij o.a. Epplejeck

Cowboy magic

Er zijn zoveel verschillende antiklit sprays/glanssprays verkrijgbaar, maar ook afgelopen jaar bleef ik trouw aan Cowboy Magic. Zowel de super bodyshine spray als de detangler.
Ook verkrijgbaar bij Epplejeck

Rambo Protector vliegendeken met liner

Eigenlijk zijn het 2 producten maar ze horen bij elkaar. Ik kocht afgelopen jaar een nieuwe Rambo vliegendeken nadat mijn vorige exemplaar na zo’n 8 jaar met pensioen mocht. De deken heeft een hele mooie pasvorm, is super stevig én er kan een waterdichte liner aan bevestigd worden. Ideaal! Het feit dat ik exact dezelfde deken koop zegt natuurlijk al genoeg.
Te koop bij o.a. Epplejeck

Bij de deken zit ook standaard een hals

BK Support barebackpad suède

Ik kocht deze barebackpad eind 2020 en volgens mij heb ik afgelopen jaar meer met m’n barebackpad gereden dan met m’n zadel. De barebackpad zit heerlijk en ligt heel goed. De combinatie van het schuimrubber en de suède bovenkant zorgen ervoor dat je super stevig zit. Enige nadeel is de levertijd, als hij niet op voorraad is moet je een beetje geduld hebben.
Ik bestelde hem online bij Becidor

Flexineb

Dit product zal geen verrassing zijn als je mijn laatste blogposts hebt gelezen. Door de Flexineb had Kira véél minder last van pollen afgelopen voorjaar/zomer en hebben we de dierenarts nog niet gezien deze winter.
Website van Flexineb

PharmaHorse Elektrolyten slobber 

Kira is dol op deze slobber. Ik vind hem ideaal in de zomer, deze slobber kan namelijk met koud water worden gemaakt en hoeft niet te weken. Daardoor vind ik hem ook handig in de winter, ik kan precies de juiste temperatuur water bepalen en de slobber direct geven. Kira krijgt alleen slobber als ze gewerkt heeft, dus dan zijn de elektrolyten eigenlijk altijd welkom. Ideale combinatie.
Online verkrijgbaar bij PharmaHorse

More? Pleeeease?

Buff original

Lang lang geleden schreef ik er al een blogpost over, en hij is nog steeds favoriet. De Buff, een kol/sjaal in één. Zodra het een beetje fris begint te worden haal ik mijn Buff collectie tevoorschijn en die gaat pas weer de kast in als het voorjaar aanbreekt. De Buff original is mijn absolute favoriet; zelden té warm, hij kan makkelijk onder je cap gedragen worden om te voorkomen dat je oren eraf vriezen en nooit een wapperende sjaal.
Onder andere te koop bij Bol.com

Dit waren ze! De 7 producten waar ik het afgelopen jaar extra gelukkig van werd. Een aantal terugkerende producten en nieuw ontdekte producten. Vooral nieuw ontdekte producten vind ik leuk, want na 20 jaar paarden hebben denk ik soms alles wel gehad en gezien te hebben. Niet dus. Benieuwd naar wat ik volgend jaar ga ontdekken!

Wat waren jouw favoriete producten van 2021?

Verder lezen:

Nog geen reacties

    Plaats een reactie