Column

[Column] Nieuwjaarsduik

Vorig weekend was het oud en nieuw. Uitbundiger kunnen we het niet maken, wel stiller. Zelfs ik slaap niet door al dat vuurwerk heen, ja dat lees je goed, slapen. Oud en nieuw is niet zo mijn ding dus lag ik al geruime tijd voordat de hel losbarstte op bed.

Toch ben ik niet helemaal een traditie-killer hoor. Oliebollen eten kan ik als de beste en dit jaar was ik zelfs van plan om een nieuwjaarsduik te nemen. Gelukkig vielen de oliebollen en de champagne helemaal verkeerd bij mijn zus en werd het plan afgeblazen. Zei ik gelukkig? Dat moet uiteraard ‘jammer’ zijn. 

Met een gevoelstemperatuur van -5° Celsius doe ik natuurlijk niets liever dan water van 7 graden inrennen. Oh wacht, jawel. Lekker op tijd naar stal en het eerste ritje van 2017 maken. Ritje? Gewoon keihard trainen, mijn doel voor dit jaar is om klaar te zijn voor het M en dat gaat niet vanzelf.

Als ik klaar ben op stal, stap ik op mijn fiets. Ondanks mijn handschoenen veranderen mijn vingers al snel in ijslollies en ik hoop dat mijn bovenbenen het redden tot aan huis. En ik was van plan om een nieuwjaarsduik te nemen? LOL. Change of plans. De eerst volgende duik die ik wil nemen, is de sloot-duik als ik Z mag starten. Zal ik eerder de sloot ingeknikkerd worden dan dat de volgende Nieuwjaarsduik plaats vindt?

Verder lezen:

Nog geen reacties

    Plaats een reactie