Column

[Column] Verhuizen

Na bijna 4 jaar is Kira van stal verhuisd. Dat was even slikken, Kira stond namelijk op een hele fijne stal waar we ons allebei thuis voelden. De reden dat Kira is verhuisd is omdat ik zelf ook ga verhuizen. In augustus hebben we een huis gekocht en deze maand hebben we eindelijk de sleutel gekregen.

Over de verhuizing van ons huis maakte ik me geen zorgen. Ik ben best wel van het opruimen. Spullen die we niet meer gebruiken gaan, zo milieu bewust mogelijk, weg. Nieuwe spullen koop ik alleen als ik er echt blij van ga worden en ik koop bij voorkeur duurzame producten.
Laura in actie tegen de consumptie maatschappij. Moment, even mijn geitenwollen sokken ophijsen.

Nee, zonder grappen. Ik ben me er wel degelijk bewuster van geworden wat spullen en afval met het milieu doen. Ook op het gebied van paardenspullen ben ik geminderd. De stapel sjabrakjes is kleiner geworden en de bijpassende beenbeschermers zijn ook vertrokken. De drang om nieuwe te kopen wordt onderdrukt. Met. heel. veel. moeite.

Anyway, terug naar de verhuizing. Mijn zadelkast op stal moest natuurlijk ook leeg. Geen probleem want hij was hartstikke opgeruimd. Even een paar keer heen en weer lopen. Ok, misschien een paar keer meer. Wellicht was een verhuisdoos handig geweest. Of een vrachtwagen…

Gelukkig is ons huis een stuk opgeruimder en valt het aantal dozen mee. Ik heb maar 15 verhuisdozen.

Aan boeken. 😩

Verder lezen:

2 Reactie(s)

 • Reply
  Patricia
  19 november 2017 at 20:30

  Heel veel plezier toegewenst op jullie nieuwe stek!
  Natuurlijk niet alleen Kira, maar jullie zeer zeker ook.

  Groetjes Patricia

  • Reply
   Laura - Stalgenootje.nl
   19 november 2017 at 21:44

   Bedankt Patricia!

Plaats een reactie