Hé handig

[Hé handig!] Handig tasje voor je vlecht-spullen

Reisenthel toiletbag

In de categorie ‘Hé handig!’ vind je handige tips en producten voor het gebruik op en rond stal. Vandaag, de toiletbag van Reisenthel; ideaal voor tijdens het vlechten/knotten van je paard!

Ik bewaarde eerst mijn vlechtspullen in een blik en mijn elastiekjes in een plastic bakje dat daar precies inpaste. Eindstand: 6x over dat ding gestruikeld, 4x daardoor Kira over de zeik en 89 elastiekjes over de grond. Dat kan een stuk handiger. Hoewel ik tegenwoordig weinig meer hoef te vlechten wil ik wel graag mijn spullen netjes bewaren. De manier waarop ik het nu bewaar, is zo handig dat ik deze tip graag met jullie deel.

Nooit meer zoekgeraakte vlechtnaalden! 🙌🏻

Ik bewaar mijn vlechtspullen tegenwoordig in een Reisenthel Toiletbag. In deze toilettas zitten vele handige vakjes die ideaal zijn voor allerlei vlecht accessoires. Een perfect vakje voor je elastiekjes, je naald, je draad en zelfs een hele fles NAF braid it up past erin.

Herkennen jullie de print trouwens? Hij past perfect bij mijn poetstas!

Naast de handige vakjes, is het ook ideaal dat je de toilettas kunt ophangen. Dat scheelt een heleboel bukken en niemand zal er over struikelen.

Eenmaal weer dichtgeritst is het een lekker compact tasje zodat hij niet teveel ruimte in beslag neemt in je kast en je kunt eenvoudig alles in één keer meenemen op concours, voor het geval je een koppig knotje weer vast moet zetten.

De Reisenthel toilettas is op diverse websites te koop. Bijvoorbeeld bij Bol.com Hij kost € 19,95. Er is eventueel ook nog een grotere variant verkrijgbaar, deze is iets duurder.

Hoe bewaar jij je vlechtspullen?

Dit artikel bevat een gekregen product en affiliatelinks.

Verder lezen:

Nog geen reacties

    Plaats een reactie