Hé handig

[Hé handig] EquiCleanStep van Feresi Equestrian Solutions

EquiCleanStep opstapkrukje

In de categorie ‘Hé handig!’ vind je handige tips en producten voor het gebruik op en rond stal. Vandaag, de EquiCleanStep van Feresi Equestrian Solutions.

Het idee is vrij simpel; een opstapkrukje met een kokosmat om je voeten te kunnen vegen. Nadat je laarzen weer zandvrij zijn, stap je via het treetje erboven, voorzien van een rubberen antislipmat veilig op.
Hoewel het idee vrij eenvoudig klinkt vind ik het briljant en vind ik het super leuk dat het product is bedacht door 2 Nederlandse onderneemsters.

Dat er goed over het product is nagedacht is duidelijk, hij is makkelijk mee te nemen door het handvat in de bovenste tree en de kokosmat kan verwijderd worden zodat deze uitgeklopt kan worden.
Ik stap in 99% van de gevallen op met een opstapkrukje en dit doe ik bewust buiten de bak zodat er geen zand aan mijn laarzen komt. Zand en stijgbeugels gaan nou eenmaal heel slecht samen. Met de EquiCleanStep is dat probleem verleden tijd en ik denk dat dit voor veel ruiters een welkome upgrade van hun dagelijkse opstapkrukje is.

De EquiCleanStep is leverbaar in 3 verschillende kleuren. De houten variant is leverbaar in het blank gelakt en zwart, deze kost € 79,95. Dan is er ook nog een luxe bamboo uitvoering, deze kost € 119,95.
De EquiCleanStep opstapkrukjes zijn te koop op de website van Feresi: www.feresi.nl

Verder lezen:

Nog geen reacties

    Plaats een reactie