Kostenoverzicht

Wat kost een paard per maand? Maart’21

Wat kost een paard per maand

Afgelopen maand was weer geen goedkope maand. Dit wist ik van te voren want ik wist dat de dierenarts moest komen voor de controle scan van Kira haar knie. Goed nieuws, we mogen weer gaan opbouwen en groen licht om het weiland op te gaan.

Ook werd ze afgelopen maand geënt en ‘kreeg’ ik nog een tube Compagel om haar knie mee in te smeren, aangezien de zwelling nog niet helemaal weg wilde.

Voor het weideseizoen schafte ik een nieuw halster + touw aan en om geen verzendkosten te hoeven betalen bestelde ik meteen een zak Pavo Vital mee, die ik nu nog niet direct nodig heb. Maar je bent een Hollander of je bent het niet hè…

De vlaskosten zijn weer extreem. Volgens mij zit er een Bermuda driehoek in mijn stal waar het vlas door verdwijnt. Een logischere verklaring heb ik nog niet gevonden.

Het weideseizoen is inmiddels begonnen en ik hoop dit straks terug te gaan zien in mijn vlasgebruik. Het is wel weer tijd voor de hoefsmid en ik hoop heel erg dat kostenpost ‘Dierenarts’ een keertje leeg blijft. Fingers crossed.

Hoe was jullie maand?

Verder lezen:

Nog geen reacties

    Plaats een reactie