Op deze pagina vind je webshops waar ik regelmatig bestel en/of shops met handige items.

Epplejeck

EJ kwam, zag en overwon. Een uitgebreid assortiment en een goed betaalbaar eigen merk die ook nog eens hartstikke prima is. Ik shop hier regelmatig. Iets té regelmatig misschien wel…


Divoza

Wie kent deze (web)winkel niet? Regelmatig hebben ze leuke kortingacties, houd vooral feestdagen in de gaten!

Get that summer feeling bij Divoza

ECI

Vanaf kinds af aan ben ik al een boekenwurm. Ik bestel graag op de website van ECI omdat dit de enige website is waar je korting op boeken kunt krijgen. Je moet hiervoor een account aanmaken en als je minimaal 4 boeken per jaar besteld ontvang je 20% korting op boeken.

PharmaHorse

PharmaHorse is een paardensupplementen merk met een eigen webshop. Alle supplementen zijn vrij van suiker en andere onnodige vulstoffen. Ik ben erg blij met de Magnesium en Biotine van PharmaHorse. Verzendkosten doen ze niet aan, dat is ook prettig!

Zuivere voedingssupplementen voor paarden. honden en katten.

Reisartikelen.nl

Wat moet je nou weer met reisartikelen bij je paard? Nou, bij deze webshop verkopen ze onder andere de merken Buff, Osprey en Hydro Flask en daar ben ik fan van! Daarnaast reis ik ook graag.

Reisartikelen.nl

Hypostore

Deze winkel heeft zowel een fysieke winkel als een online shop. In 2016 is de winkel volledig afgebrand, maar hij is weer volledig opgebouwd. Een ondernemer die niet opgeeft: daar houd ik van.

Decathlon

Bij Decathlon vind je voor bijna elke sport kleding en accessoires. Óók voor de ruitersport. Met het eigen merk Fouganza bieden ze scherp geprijsde paardrijkleding en accessoires aan. Kijk voor fijne shirtjes ook zeker even bij de hardloopcategorie!

Ontdek de nieuwe collectie van Decathlon

Flyeralarm

Als marketeer maak ik ook regelmatig drukwerk. Veelal laat ik dit drukken bij Flyeralarm, ze hebben een uitgebreid assortiment, zijn redelijk snel en niet duur.